PERSOONLIJKE GIFJES VOOR INSTAGRAM​

Eigen GIFs zijn onmisbaar in jouw social media stategie.

We gebruiken allemaal graag de bewegende plaatjes, ook wel animated GIF’s, op social media. Hier kun je je Instagram Stories mee vorm geven. Is het dan niet onwijs leuk als je daar jouw eigen persoonlijke en branded GIFjes kan gebruiken? Animated of green screen GIF’s die aansluiten bij jouw merk. Je kunt ze zelf vervolgens heel makkelijk uploaden via Giphy stickers.

Waarom een eigen branded GIF gebruiken en niet een van de vele die er al zijn? Met GIFs voor jouw eigen onderneming kun je jouw merkbekendheid vergroten. Je kunt berichten leuker en persoonlijker maken. Ook kun je de GIFjes laten matchen bij jouw merk en branding. Je kunt bijvoorbeeld GIFs maken in je eigen huisstijl met ‘swipe up’, ‘shop now’, ‘new post’. 

Hoe gaan wij te werk?

Green screen gifs
Wij vinden het belangrijk om gestructureerd en ontspannen aan de slag te gaan. Voor een green screen shoot calculeren wij 1 uur in. Dat is ruim voldoende tijd. We schieten de poses een aantal keer, zodat we zeker weten dat je er op je best uit ziet. We begeleiden je in het proces en nemen de tijd. 
Recente GIFs
Een kijkje achter de schermen

handgemaakte illustraties

Animated gifs
Op basis van een briefing gaan wij voor jou aan de slag met animated GIFs. Met de juiste kader, elementen van jouw huisstijl en de wens voor GIFjes maken wij voor jou een set van minimaal 5 branded instagram stickers. 
RECENTE ANIMATED GIFS

Plan en prijs

green screen GIFs en instagram stickers

5 Geanimeerde GIF's

175 / 5 gifs
 • Vormgegeven en geanimeerde GIF's die aansluiten bij jouw branding
 • We denken met je mee over de mogelijkheden en het ontwerp
 • 1 correctieronde
 • Je ontvangt GIF-bestanden en advies hoe je die zelf op Giphy kunt uploaden met de juiste zoekwoorden.
 • EXTRA: Wil je meer dan 5 GIFs? Dat kan! Een extra GIF kost 35€ per stuk.

Branded
GIF's op maat

v.a. 50 / per gif
 • Wil je combinatie van een tekstuele of animated GIF met een green screen GIF?

  Wil je een shoot dag boeken voor je eigen onderneming? Dat kan zelfs bij jou op kantoor. Wij komen graag langs met onze mobiele green screen studio.

  Of heb je andere ideeën en wil je een offerte op maat?

  Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Reviews en aanbevelingen

Deze ondernemers gingen je voor
instagram stickers GIFje

“Zeer toegewijd, professioneel
en 100% kwaliteit”

Naast creatie van video's heeft OneTwoStudio mij ook geholpen met persoonlijke gifjes. Die zijn booming op Instagram en ik krijg heel veel complimenten op de look-and-feel. Kortom; als je animated GIFs of videografie voor je bedrijf nodig hebt dan zou ik echt Roos & Denise van OneTwoStudio contacten.

Melissa

De Handcoach

instagram stickers GIFje

“Het opnemen van eigen GIFs
is écht een feestje”

Ik wilde graag eigen gifjes om mijn bedrijf nog zichtbaarder te maken op instagram. De dames van ONETWOSTUDIO hebben mij hier geweldig bij geholpen. Precies zoals ik graag te werk ga: lekker snel en efficiënt met een perfect resultaat.

Annemiek

Wheni

Fotografen van OneTwoStudio uit Nederland

Samenwerken?

Wij bieden fotografie, videografie en animated GIFs voor ondernemers en bedrijven. Onze stijl is minimalistisch, avontuurlijk en stijlvol. We werken gestructureerd en steken veel aandacht in de juiste voorbereiding van producties. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die wij nastreven.

Wij werken onder andere met KIK Nederland, Crave Collective, Jacobs Douwe Egberts, De Handcoach, MBRC the Ocean, Piepers en Rund, byDenize, dRaw studio, Wijnpaal, Van De Koe, Pindakaasstudio, Balkonbar en meer.

Sluit Menu